Thursday 30 October 2014

Elämä ilman sänkyä

Kävi hieman ohraisesti, ja uuden sängyn toimitus viivästyi sen verran, että reilu viikko piti elää tyhjässä kämpässä ilman mitään perinteistä nukkumiseen tarkoitettua apuvälinettä.

Petivaatteet, tyynyt, peitot ja patja olivat se mihin vedin rajan uutena ja käytettynä hankkimisen välille. Tai oikeastaan, jos joku tuttuni olisi ollut luopumassa omistaan, niin olisin asiaa saattanut harkita. Mutta täysin tuntemattomilta ostaminen tuntui ajatuksena inhottavalta.

Tilasin siis tarpeelliset petikamat lähimmästä halpojen huonekalujen liikkeestä. Laskeskelin, että toimitus olisi juuri samaan aikaan, kun meidän pitäisi muuttaa sisään uuten kalustamattomaan kämppään. 

Mutta kauhistuksekseni kun klikkailin tilausta kassalle, toimitusaika haluamilleni tavaroille oli pidentynyt. Lakanoiden kohdalla toimitusaika venyi vielä lisää, koska tavara oli myymälästä loppu ja lisää tulisi keskusvarastosta vasta pienellä viiveellä.

Olin siinä vaiheessa kuitenkin niin väsynyt ja jukuripäinen, että annoin tilauksen mennä haluamillani tuotteilla. Vaikka niitä sitten joutuisi odottamaan.

Ja odotusaikana sitten, niin no...
Mentiin sillä mitä oli.


Käytännössä siis yksi mukaan tullut makuupussi alustaksi, laskuvarjokankaasta tehty riippumatto kääriytymiseen, pyyhkeeseen käärittyjä pehmeitä vaatteita tyynyn korvikkeeksi.

Mielipiteeni korvikkeiden toimivuudesta?
"Tyynyt" olivat ihan jees, eniten ongelmia tuli alustan kovuuden kanssa.

Miten melkein joka puoli kehosta voikin tuntua niin murjotulta kun aamulla nousee ylös...

Taas on tullut testattua yksi oman mukavuusalueen ääriraja. Elämä ilman sänkyä? No way.
Jotain luksusta pitää olla.

No comments :

Post a Comment